Profil

Vi kan...

Som autoriseret Mercedes Benz serviceværksted, og forhandler af nye varebiler, hjælpe dig med stort set alt. Vi hjælper dig, når du skal købe en ny bil, når du skal prøvekøre en Mercedes og når den skal til service. Vi tilbyder gratis lånebil, mens din bil er på værksted. Vi bruger det nyeste værktøj, og originale reservedele fra Mercedes, for at levere den højeste kvalitet.

Vi yder...

Hver dag vores bedste for, at hjælpe dig med at finde din nye bil, servicere og reparerer den, når den har brug for det. Vores mekanikere er Mercedes-uddannet, og derfor er vi eksperter i at rådgive og servicere dig og din Mercedes. Vi er ISO 9001 certificeret, og arbejder hele tiden med høj kvalitet for øje.

Vi er...

10 top engagererede og motiverede medarbejdere, klar til at betjene dig. Vi har mere 25 års erfaring med Mercedes. Flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mange år, og har bestået en række Mercedes-Benz kurser, så vi kan tilbyde dig og din Mercedes den bedste service. For os betyder det alt, at du er tilfreds hver gang, du besøger os.

Lemvig Autoteknik A/S - Personbilsværksted
Personbilsværksted

Lemvig Autoteknik A/S - Holdet
Holdet Lemvig AutoteknikProgrammeret og hosted af nordicweb